Politica confidentialitate

Politica de confidentialitate Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care SC Rofarma SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate. SC Rofarma SRL, in calitate de proprietar al www.intrebare.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Rofarma SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. SC Rofarma SRL este operator cu date de caracter personal nr. 23013/16.05.2012 si va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate. Datele Dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre SC Rofarma SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin abonarea la newsletter, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Rofarma SRL in cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Rofarma SRL nu va bifa casuta de abonare la newsletter. SC Rofarma SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. SC Rofarma SRL care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza in scop de marketing direct informatiile continute sau plati ale abonatilor si clientilor intrebare.ro, cu exceptia urmatoarelor: la cererea lor scrisa, datata si semnata adresata la Str.Cuza Voda 7, Roman, SC Rofarma SRL va confirma daca prelucreaza sau nu datele care ii privesc in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; va inceta in mod gratuit prelucrarea datelor care ii privesc in scop de marketing direct. De asemenea, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa itguru.ro at gmail.com sau prin posta pe adresa societatii noastre. DATELE COLECTATE nume si prenume informatii privind data nasterii IP informatii de contact inclusiv adresa de email; informatii demografice precum: codul postal, preferinte si interese; alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.intrebare.ro; informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor; evaluarea produselor si serviciilor oferite; pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. DESTINATIA DATELOR Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator SC Rofarma SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul. Google Facebook autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie; CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru: pastrarea unei evidente interne a bazei de date; imbunatatirea produselor si serviciilor noastre; putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra; din cand in cand, s-ar putea sa folosim datele dumneavoastra de contact pentru a va contact cu scopul unor studii de piata; este posibil sa va contactam prin email, telefon, fax sau posta. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostra. INFORMATII GENERALE COLECTATE DE SC Rofarma SRL In momentul inregistrarii pe site-ul http://www.intrebare.ro prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse SC Rofarma SRL, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.intrebare.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC Rofarma SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale site-ului SC Rofarma SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor SC Rofarma SRL si alte informatii prin care va pot identifica. CONTURILE DUMNEAVOASTRA PE SITE-UL http://www.intrebare.ro In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, data nasterii in unele cazuri si adresa de email. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute datele necesarii facturarii pe persoana fizica sau juridica. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea separata, prin consimtamant expres dat prin bifarea optiunii, la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. INTREBARI SAU CONTACT PE SITE In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site. COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC Rofarma SRL Informatiile colectate de pe site-ul SC Rofarma SRL, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noutatilor oferite de SC Rofarma SRL precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC Rofarma SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL SC Rofarma SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, aletele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal. DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR SC Rofarma SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti solicita operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand. ALTE DREPTURI: dreptul la informare (operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal); dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de email folosita); dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate; dreptul de retragere a consimtamantului; dreptul de a se adresa justitiei; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de a depune o plangere la autoritatea nationala de protectie a datelor personale. CONTROLUL INFORMATIILOR PERSONALE Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale folosind urmatoarele metode: • ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un website, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra si nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct. • daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contactandu-ne la: itguru.ro at gmail dot com. Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere. Este posibil sa folosim datele dumneavoastra pentru a va trimite informatii promotionale ale unor terti, informatii pe care le consideram ca va sunt de interes daca si dumneavoastra sunteti de acord. Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta. CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea. SECURITATEA DATELOR Ne angajam sa asiguram asigurarii securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de SC Rofarma SRL e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale.
Intreaba si primeste raspunsuri corecte de la membrii comunitatii sau de la moderatorii site-ului Intrebare.ro

53 intrebari

54 raspunsuri

18 comentarii

32 membri

...